Департамент освіти і науки
Київської обласної державної адміністрації

Державний навчальний заклад "Білоцерківське
професійно-технічне
училище
ім. П.Р.Поповича"
23.03.2020

Домашні завдання "Кухар; Офіціант"

ІІ курс
Основи маркетингу і менеджменту (М. В. Присяжнюк)
Тема1:Організація рекламної діяльності
1Види реклами:
-інформаційна реклама;
-реклама-переконання;
-реклама-нагадування.
2Функції реклами:
-економічна;
-інформаційна;
-комунікаційна;
-контролююча;
-освітня;
-управління попитом.
Тема2: Основні джерела постачання товарів.
Тема3: Управління структурним підрозділом в ресторанах. 

Товарознавство харчових продуктів (М. В. Присяжнюк)
Тема1:Хлібобулочні вироби:
-асортимент хлібобулочних виробів;
-правила зберігання і санітарії.
Тема2:Молочні товари:
-Асортимент молока;
-Асортимент кисломолочної продукції.

ІІІ курс
Організація обслуговування відвідувачів в ресторанах (М. В. Присяжнюк)
Тема1: Складання серветок:
-навчитися складати 3 види простої форми;
-навчитися складати 3 види складної форми.
Тема2 Організація процесу обслуговування:
-організація сімейних обідів;
-організація обслуговування свят.
Тема3:Прийом і оформлення замовлення:
-правила і порядок прийому  відвідувачів;
-подача меню;
-асортимент страв згідно меню. 

Технології (Г. С. Сливка)
Гр 126 Тема: Захисні властивості упаковки.
Гр 136 Тема: Основи проєктування власного професійного майбутнього.

Технології приготування їжі (С. В. Зеленець)
Гр. 116  Тема 3. Технологія приготування супів

Сторінки: 12


Новини

27.03.2020

Домашні завдання (шкільні предмети) детальніше »

24.03.2020

Вчимося самостійно. Збірка відео-ресурсів детальніше »

24.03.2020

Готуємось до ЗНО-2020 детальніше »

23.03.2020

Домашні завдання "Кухар; Офіціант" детальніше »

23.03.2020

Домашні завдання (технічні предмети) детальніше »



Корисні посилання

 
 
 
 

Контактна інформація

09109
вул. Карбишева 9А,  
м.Біла Церква, 
Київська обл. 

Телефон: (04563) 6-24-88
Факс: (04563) 6-24-74
E-mail: 5ptu@ukr.net


ВГОРУ