Департамент освіти і науки
Київської обласної державної адміністрації

Державний навчальний заклад "Білоцерківське
професійно-технічне
училище
ім. П.Р.Поповича"
13.04.2020

Домашні завдання "Кухар; Офіціант"

Завдання з 06.04 по 10.04.2020 р. 

ІІ курс
Основи маркетингу і менеджменту(М. В. Присяжнюк)
Тема1:Загальні  правила роздрібної торгівлі кондитерськими виробами"
-вироби до виробниц'тва
-вироби до виробництва виробів з кремами

Товарознавство харчових продуктів
(М. В. Присяжнюк)
Тема1:Макаронні вироби:
-макарони
-вермішель
-локшина
-штамповані вироби

ІІІ курс:
Організація обслуговування відвідувачів(М. В. Присяжнюк)
Тема1::Складання серветок:
-складання 3видів серветок простими формами
-складання 3видів серветок складними формами
Тема2:Прийом замовлення:
-використання правил підбору страв і вино-горіілчаних виробів і коктейлів
Тема3:Отримання і подача страв і напоїв:
-передача замовлення в буфет і холодний і гарячі цехи
-отримання і підготовка посуду для подавання
-отримання і подавання страв і напоїв з роздачі і буфету
-індивідуальний і бригадний метод подавання
-подавання страв і напоїв"в обнос" "у стіл" з приставного столика

Товарознавство харчових продуктів(М. В. Присяжнюк)
Тема1:Макаронні вироби:
-макарони
-вермішель
-локшина
-штамповані вироби.

Технології(Г. С. Сливка)
Гр. 126 "Сухі добавки".
Гр. 136 "Як зробити карєру".План дій.

Технологія приготування їжі (С. В. Зеленець)
Гр. 116 Розділ 6. Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв. Тема уроку:Будова та хімічний склад зерна. ст. 81-83 Тема уроку: Крупи: види, асортимент, харчова цінність. ст. 83-85. Тема уроку: Бобові:види, асортимент, зарчова цінність ст. 85 Тема уроку:Макаронні вироби:асортимент, харчова цінність, вимоги до якості, механічна кулінарна обробка. ст. 85 Тема уроку. Значення страв з круп. Тема уроку. Загальні правила варіння круп, бобових, макаронних виробів. ст. 87-88 Тема уроку. Каші ст. 88-91 тема уроку. Страви з бобових стор.91-92.

Розділ 7. Технологія приготування супів. Тема уроку. Харчова цінність супів, класифікація, умови зберігання. ст. 94 Тема уроку. Технологія приготування овочевої пасеровки. ст. 94-95 Тема уроку. Заправні супи, характеристика, класифікація, загальні правила приготування. ст. 95-99 Тема уроку. Технологія приготування та відпуск супів картопляних з крупою, бобових, з макаронними виробами, супів з різних овочів. ст. 99-101 Тема уроку. Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика молока, вершків, молочних консервів, молочних продуктів. ст. 101-106 Тема уроку. Технологія приготування молочних супів.ст. 106-107.
Розділ 8.Яйця,яєчні продукти:технологія приготування страв. Тема уроку. Будова та хімічний склад яйця. ст107-109 Тема уроку. Класифікація яєць. Продукти їх переробки.ст. 109-110 Тема уроку. Зміни, що відбуваються в яйці під час теплової кулінарної обробки. ст. 110-111 Тема уроку. Правила варіння яєць. Страви з варених яєць. ст. 111-112Тема уроку. Смажені яєчні страви.ст.112-113.
Розділ 9.Страви з овочів. Тема уроку. Процеси що відбуваються в овочах під час теплової кулінарної обробки. ст. 114-115 Тема уроку. Поняття про гарнір.ст. 115-116 Тема уроку. Страви і гарніри з варених овочів. ст. 116-120 Тема уроку. Страви і гарніри з припущених овочів.ст. 121-122 Тема уроку. Страви і гарніри зі смажених овочів. ст. 122-125 Тема уроку. Страви і гарніри із запечених овочів.ст. 125-126.

Устаткування підприємств громадського харчування (С. В. Зеленець)
Гр. 116 Тема 12.тема уроку. Водонагрівачі. ст356-360 автор Бойко, ст. 252-261 автор Саєнко. тема уроку. Марміти для перших та других страв. ст. 261-265 автор Саєнко тема уроку. Лінії самообслуговування ст265-274 автор Саєнко. Малюнок, будова, принцип дії, правила експлуатації. 

Сторінки: 12345


Новини

05.08.2020

Сучасні заклади освіти – 2020 детальніше »

03.08.2020

Нарада директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області детальніше »

18.05.2020

В узорах на полотні закодована Вічність детальніше »

08.05.2020

Онлайн-засідання методичних комісій детальніше »

30.04.2020

Спільне засідання методичної комісії детальніше »

13.04.2020

Домашні завдання "Кухар; Офіціант" детальніше »

13.04.2020

Домашні завдання (шкільні предмети) детальніше »

10.04.2020

Атестація 2020 детальніше »

24.03.2020

Вчимося самостійно. Збірка відео-ресурсів детальніше »

24.03.2020

Готуємось до ЗНО-2020 детальніше »

11.03.2020

XXXV Всеукраїнський турнір з боксу імені Павла Поповича детальніше »

10.03.2020

Вшановуємо Кобзаря детальніше »

05.03.2020

ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Електрогазозварник» детальніше »

05.03.2020

Вчителі трудового навчання детальніше »

02.03.2020

Тренінги з профорієнтації детальніше »

28.02.2020

ОБИРАЙ ЖИТТЯ! детальніше »

27.02.2020

З теплом душі, добром у долонях детальніше »

27.02.2020

Наші в Переяславі детальніше »

21.02.2020

Подорож у світ зварювання детальніше »

21.02.2020

О рідне слово, хто без тебе я? детальніше »



Корисні посилання

 
 
 
 
 

Контактна інформація

09109
вул. Карбишева 9А,  
м.Біла Церква, 
Київська обл. 

Телефон: (04563) 6-24-88
Факс: (04563) 6-24-74
E-mail: 5ptu@ukr.net


ВГОРУ