Департамент освіти і науки
Київської обласної державної адміністрації

Державний навчальний заклад "Білоцерківське
професійно-технічне
училище
ім. П.Р.Поповича"
13.04.2020

Домашні завдання "Кухар; Офіціант"

Завдання з 16.03 по 20.03.2020 р.

ІІ курс
Основи маркетингу і менеджменту (М. В. Присяжнюк)
Тема 1: Роздрібна торгівля: її суть функції та види.
План:
Визначення роздрібної торгівлі;
Види роздрібної торгівлі;
Функція роздрібної торгівлі;
Класифікація роздрібної торгівлі.

Товарознавство харчових продуктів (М. В. Присяжнюк)
Тема 1: М’ясні товари;
Тема 2: Свіже м’ясо;
Тема 3: Ковбасні вироби;
Тема 4: М’ясні консерви.
Інформація даних тем є в інтернеті.

ІІІ курс
Організація обслуговування в ресторанах (М. В. Присяжнюк)
Тема 1: Складання серветок різними способами;
Тема 2: Організація процесу обслуговування;
Тема 3: Банкет-прийом з повним обслуговуванням офіціантами;
Тема 4: Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами;
Тема 5: Банкет-чай;
Тема 6: Фуршет-коктейль.
Інформація в підручнику Ярослав Сало «Організація обслуговування населення на підприємствах громадського харчування».

Технології (Г. С. Сливка)
Гр. 126 Тема: Загальні відомості про дизайн. Дизайн в харчовій промисловості.
Гр. 136 Тема: Проектування професійного успіху.

Охорона праці (О. М . Бакало)
Гр. 126 Тема: Пожежна безпека у закладах харчової промисловості (конспект)

Технологія приготування їжі (С. В. Зеленець)
Гр. 116 Тема: Основні способи теплової кулінарної обробки

ІІ курс

Основи маркетингу і менеджменту(М. В. Присяжнюк)

Тема1:Загальні  правила роздрібної торгівлі кондитерськими виробами"

-вироби до виробниц'тва-

-вироби до виробництва виробів з кремами

Товарознавство харчових продуктів(М. В. Присяжнюк)

Тема1:Макаронні вироби:

-макарони

-вермішель

-локшина

-штамповані вироби

ІІІ курс:

Організація обслуговування відвідувачів(М. В. Присяжнюк)

Тема1::Складання серветок:

-складання 3видів серветок простими формами

-складання 3видів серветок складними формами

Тема2:Прийом замовлення:

-використання правил підбору страв і вино-горіілчаних виробів і коктейлів

Тема3:Отримання і подача страв і напоїв:

-передача замовлення в буфет і холодний і гарячі цехи

-отримання і підготовка посуду для подавання

-отримання і подавання страв і напоїв з роздачі і буфету

-індивідуальний і бригадний метод подавання

-подавання страв і напоїв"в обнос" "у стіл" з приставного столика

Товарознавство харчових продуктів(М. В. Присяжнюк)

Тема1:Макаронні вироби:

-макарони

-вермішель

-локшина

-штамповані вироби.

Технології(Г. С. Сливка)

Гр. 126 " Сухі добавки".

Гр.136 " Як зробити карєру".План дій.

Сторінки: 12345


Новини

05.08.2020

Сучасні заклади освіти – 2020 детальніше »

03.08.2020

Нарада директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області детальніше »

18.05.2020

В узорах на полотні закодована Вічність детальніше »

08.05.2020

Онлайн-засідання методичних комісій детальніше »

30.04.2020

Спільне засідання методичної комісії детальніше »

13.04.2020

Домашні завдання "Кухар; Офіціант" детальніше »

13.04.2020

Домашні завдання (шкільні предмети) детальніше »

10.04.2020

Атестація 2020 детальніше »

24.03.2020

Вчимося самостійно. Збірка відео-ресурсів детальніше »

24.03.2020

Готуємось до ЗНО-2020 детальніше »

11.03.2020

XXXV Всеукраїнський турнір з боксу імені Павла Поповича детальніше »

10.03.2020

Вшановуємо Кобзаря детальніше »

05.03.2020

ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Електрогазозварник» детальніше »

05.03.2020

Вчителі трудового навчання детальніше »

02.03.2020

Тренінги з профорієнтації детальніше »

28.02.2020

ОБИРАЙ ЖИТТЯ! детальніше »

27.02.2020

З теплом душі, добром у долонях детальніше »

27.02.2020

Наші в Переяславі детальніше »

21.02.2020

Подорож у світ зварювання детальніше »

21.02.2020

О рідне слово, хто без тебе я? детальніше »



Корисні посилання

 
 
 
 
 

Контактна інформація

09109
вул. Карбишева 9А,  
м.Біла Церква, 
Київська обл. 

Телефон: (04563) 6-24-88
Факс: (04563) 6-24-74
E-mail: 5ptu@ukr.net


ВГОРУ