Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації
Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

"Білоцерківський професійний коледж"

ЗБЕРІГАЄМО СПОКІЙ.
ВІРИМО В ЗСУ.
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

НОВИНИ

09.02.2022

Букет педагогічного досвіду

У ДНЗ «Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П. Р. Поповича» щодня проходять цікаві заходи у рамках місячника методичної роботи.

8 лютого відбулося засідання методичної комісії природничо-математичного напряму «Пошуково-дослідницька діяльність здобувачів освіти як засіб підвищення предметної математичної компетентності». Голова комісії Жанна Ляшенко детально ознайомила присутніх з інноваційними технологіями навчання на уроках. Питання застосування інноваційних технологій навчання у розвитку творчих здібностей здобувачів освіти на уроках біології висвітлила у своєму виступі викладач хімії та біології Юлія Шанусь. Підготовлені презентаційні матеріали проілюстрували сказане доповідачами.

9 лютого відбувся нетрадиційний захід: «Творчий портрет викладача математики Жанни Ляшенко». Під час засідання Жанна Володимирівна презентувала свої творчі надбання, поділилася досвідом використання інноваційних форм і методів на уроках математики з метою формування в здобувачів освіти однієї з ключових компетентностей – математичної. Педагогічна діяльність викладача не обмежується лише уроками: разом зі своїми вихованцями Ляшенко Ж. В. бере участь у проєктній діяльності, позакласних заходах тощо. Підвищенню рівня знань учнів з математики також сприяє гурткова робота.

Присутні побажали Жанні Володимирівні творчих успіхів у подальшій роботі. 

11.03.2024

МРІЙ УКРАЇНСЬКОЮ, РОЗМОВЛЯЙ УКРАЇНСЬКОЮ!

Детальніше
08.03.2024

Усе від жінки, мабуть, почалося…

Детальніше
01.03.2024

ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЕЙ

Детальніше
23.02.2024

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Детальніше