Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації
Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

"Білоцерківський професійний коледж"

ЗБЕРІГАЄМО СПОКІЙ.
ВІРИМО В ЗСУ.
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

НОВИНИ

27.02.2023

Мистецтво бути зварником

Під час тижня зварювання, що пройшов у ДНЗ «Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П. Р. Поповича» з 20 до 24 лютого у рамках місячника методичної роботи, серед здобувачів освіти з професії «Електрогазозварник» відбувся конкурс фахової майстерності під керівництвом викладача спецтехнології Ольги Бакало та майстра виробничого навчання Віктора Онопка.

Спочатку майбутні кваліфіковані робітники мали завдання з теорії, а потім у навчально-практичному центрі електрогазозварювання демонстрували свої практичні навички. Першокурсники виконували таврове з’єднання у  нижньому положенні та у вертикальному знизу вверх; для здобувачів освіти ІІ-ІІІ курсів було два завдання: зварити резервуар та зварити трикутник різними видами швів.
Після інструктажу з охорони праці від майстра виробничого навчання Віти Григор конкурсанти розійшлися по кабінах для індивідуальної роботи.

Коли всі завдання були виконані, члени журі у складі заступника директора з НВР Галини Лужанської, старшого майстра Андрія Саєнка, майстрів виробничого навчання з електрогазозварювання детально все перевірили, вказали на недоліки, оцінили роботи конкурсантів і визначили переможців. Серед першокурсників впевнену перемогу здобув Денис Михальов (майстер виробничого навчання Іван Резнік); серед учнів ІІ-ІІІ курсів перше місце – в Олександра Савченка (майстер виробничого навчання Віктор Онопко).

Решта призових місць розподілилась таким чином:
ІІ місце – Лісовенко Богдан, Музичко Ярослав, Малиновський Богдан;
ІІІ місце – Лук’янець Владислав, Суховєєв Матвій.

Працювати є над чим, тож бажаємо майбутнім електрогазозварникам не зупинятися на досягнутому, активно вдосконалювати свою фахову майстерність, а майстрам виробничого навчання – наснаги, творчості, креативності у процесі підготовки висококваліфікованих електрогазозварників.

11.03.2024

МРІЙ УКРАЇНСЬКОЮ, РОЗМОВЛЯЙ УКРАЇНСЬКОЮ!

Детальніше
08.03.2024

Усе від жінки, мабуть, почалося…

Детальніше
01.03.2024

ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЕЙ

Детальніше
23.02.2024

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Детальніше