Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації
Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

"Білоцерківський професійний коледж"

ЗБЕРІГАЄМО СПОКІЙ.
ВІРИМО В ЗСУ.
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

НОВИНИ

01.05.2023

Дбаємо про безпеку та здоров’я

28 квітня 2023 року за ініціативи Міжнародної організації праці відзначався Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі.
З нагоди цієї дати у Білоцерківському професійному коледжі був проведений тиждень охорони праці «Безпечне та здорове робоче середовище як основний принцип і основне право у світі праці», який тривав з 24 по 28 квітня.

Програма тижня виявилася досить насиченою, багатою на цінну інформацію та практичні поради. Були організовані інформаційні п’ятихвилинки для навчальних груп «Безпека праці в професії», виставка тематичної літератури в бібліотеці.

І здобувачам освіти, і педагогам закладу дуже сподобалося тренінгове заняття, яке провів запрошений інструктор з тактичної медицини, доброволець ДФТГ № 3 Єгор Чайкін, а також лекція фельдшера коледжу Наталії Грузевич «Надання першої домедичної допомоги».

Викладач охорони праці Ольга Бакало провела у групі № 127 відкритий урок з елементами тренінгу «Схема надання першої домедичної допомоги», під час якого майбутні слюсарі-електрики продемонстрували не лише свої теоретичні знання, а й практичні вміння щодо дій в екстремальних ситуаціях.

Майбутні кухарі й офіціанти групи № 116 разом із майстром виробничого навчання Світланою Зеленець відвідали музей 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Біла Церква, де отримали позитивні емоції, дізналися чимало цікавого про цей підрозділ ДСНС, про пожежних-учасників ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції 1986 року, побачили сучасну пожежно-рятувальну техніку й спорядження.

На завершення тижня в усіх навчальних групах відбулася година спілкування «Чорнобиль не має минулого часу», приурочена до 37 роковин однієї з найбільших катастроф ХХ століття.
Заходи тижня підготували Ольга Бакало та Світлана Накопюк.

11.03.2024

МРІЙ УКРАЇНСЬКОЮ, РОЗМОВЛЯЙ УКРАЇНСЬКОЮ!

Детальніше
08.03.2024

Усе від жінки, мабуть, почалося…

Детальніше
01.03.2024

ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЕЙ

Детальніше
23.02.2024

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Детальніше