Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації
Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

"Білоцерківський професійний коледж"

ЗБЕРІГАЄМО СПОКІЙ.
ВІРИМО В ЗСУ.
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

НОВИНИ

17.02.2023

Пам’ять про Героїв

Вас пам’ятати будемо завжди.
Із вами будемо боротись за країну.
За ту країну, де нема брехні,
За нашу й вашу мирну Україну…

До слова слово, наче вишиванку,
В народну пам’ять золоті стьожки.
І кожне покоління на світанку
По них життя рівнятиме стежки.

З метою вшанування пам’яті учасників Революції гідності, Героїв Небесної Сотні,17 лютого 2023 року у ДНЗ «Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П. Р. Поповича» відбувся тематичний захід «Герої не вмирають», який підготували і провели Ольга Абдулова та Віра Пугач разом зі здобувачами освіти груп №127 і № 115.

Революція гідності є однією з наймасштабніших подій у новітній історії нашої держави, результатом якої стало відновлення європейського курсу розвитку України. Однак у боротьбі задемократію й свободу українці заплатили високу ціну – 107 загиблих Героїв Небесної Сотні, серед яких були як зовсім юні, так і вже посрібленісивиною патріоти з усіх куточків України – відсходу до заходу, від півдня до півночі. Небесна Сотня об’єднала в собі людей усієї Соборної України.

Учасники заходуніби перенеслися доподій дев’ятирічної давності, за допомогою мультимедійної презентації та історичних відеосюжетів побачили, як усепочиналося, як тривало і чим закінчилося.
Здобувачі освіти підготували невеличкі повідомлення про учасників Майдану, прикріпили їхні фото на вишивану карту України.Деякі учні розказали  про участь у подіях Майдану своїх батьків і рідних, які долучилися до Революції гідності, а зараз займаються волонтерською діяльністю, допомагаючи нашим воїнам.

Кожен із присутніх доторкнувся до меморіального вогню свічки пам’яті та вшанував полеглих хвилиною мовчання.
Пам’ятаючи тих, хто поклав своє життя за майбутнє України, ми не маємо права опускати руки сьогодні, адже їх не опустили ті, хто були до нас.
Герої не вмирають! Вони живуть у нашій пам’яті!

11.03.2024

МРІЙ УКРАЇНСЬКОЮ, РОЗМОВЛЯЙ УКРАЇНСЬКОЮ!

Детальніше
08.03.2024

Усе від жінки, мабуть, почалося…

Детальніше
01.03.2024

ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЕЙ

Детальніше
23.02.2024

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Детальніше