Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації
Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

"Білоцерківський професійний коледж"

ЗБЕРІГАЄМО СПОКІЙ.
ВІРИМО В ЗСУ.
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

НОВИНИ

09.12.2021

Відповідальність починається з тебе

Цьогоріч українці вперше відзначали Всеукраїнський День відповідальності людини, водночас вшановуючи пам’ять видатної особистості, автора «Декларації відповідальності людини» Богдана Дмитровича Гаврилишина ( 1926-2016 рр.).

Задля зростання українського суспільства в контексті розуміння й підвищення рівня відповідальності та вшанування пам’яті одного з найвідоміших у світі українських економістів у світі Богдана Гаврилишина в Україні на державному і місцевому рівнях заплановані заходи  вшанування пам’яті видатного українця. Зокрема в нашому закладі освіти відбулися тематичні зустрічі, бесіди про відповідальність людини та важливість обдуманих рішень і вчинків.

У такий спосіб зміст «Декларації відповідальності людини» Богдана Гаврилишина набуває нового суспільного звучання та глибокого переосмислення в думках молодих людей, які, за твердим переконанням автора Декларації, повинні брати на себе відповідальність на всіх рівнях життя.

Будь-які зміни забезпечують саме відповідальні громадяни. Незважаючи на тривожні події сьогодення, ми віримо в перемогу і головне один в одного. З цими почуттями я, ти і ми беремо на себе відповідальність за майбутнє, йдемо до перемоги, до оновленої, омріяної України.

Майбутнє країни і твоїх дітей  в твоїх руках, втримай його! Саме такою ідеєю був пронизаний форум учнівського самоврядування «Відповідальність починається з тебе», який підготували і провели голова учнівського самоврядування ДНЗ «Білоцерківське професійно-технічне училище ім.П.Р.Поповича» Олександра Хвостенко, соціальний педагог Яна Якуш і заступник директора з навчально-виховної роботи Зінаїда Плигань.

Приєднуйся до наших ініціатив! 

11.03.2024

МРІЙ УКРАЇНСЬКОЮ, РОЗМОВЛЯЙ УКРАЇНСЬКОЮ!

Детальніше
08.03.2024

Усе від жінки, мабуть, почалося…

Детальніше
01.03.2024

ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЕЙ

Детальніше
23.02.2024

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Детальніше