Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації
Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

"Білоцерківський професійний коледж"

ЗБЕРІГАЄМО СПОКІЙ.
ВІРИМО В ЗСУ.
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

НОВИНИ

02.06.2023

Наші діти – майбутнє України

День захисту дітей - це свято, що символізує незаперечну цінність і величезне значення дітей в житті суспільства. Воно єднає країни всього світу навколо спільної мети — забезпечити майбутнє дітей, оберігати їхні права та сприяти їхньому всебічному розвитку.

Російські військові порушують основоположні права українських дітей, передбачені Конвенцією ООН про права дитини та будь-яким іншим міжнародним чи національним законодавством; кожна дитина із 7 з половиною мільйонів українських дітей так чи інакше зазнала порушень її прав,зокрема: на особисте життя та захист від посягань на нього; на захист від ycix форм фізичного та психологічного насильства; на відпочинок i дозвілля, освіту та родину тощо.

До Міжнародного дня захисту дітей з метою розвитку інтелектуальних, творчих здібностей та організації змістовного дозвілля дітей у Білоцерківському професійному коледжі в умовах безпеки пройшов захід «Хай війни стихають від сміху дитини».

Під час заходу звучали вірші, патріотичні та українські народні пісні у майстерному виконанні чоловічого вокального ансамблю «Джерело», глядачі мали змогу проглянути фрагмент комедії Івана Карпенка-Карого «Мартин Боруля».

Виконання колективом коледжу пісні «Ой у лузі червона калина» щеміцніше об’єднало нас, підвищило впевненість у собі, волелюбність, вміння прийти на допомогу.

Ми віримо в нашу ПЕРЕМОГУ! Ми віримо в ЗСУ! Ми віримо в нашу Україну!

11.03.2024

МРІЙ УКРАЇНСЬКОЮ, РОЗМОВЛЯЙ УКРАЇНСЬКОЮ!

Детальніше
08.03.2024

Усе від жінки, мабуть, почалося…

Детальніше
01.03.2024

ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЕЙ

Детальніше
23.02.2024

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Детальніше